ANA SAYFA > Ekonomi > KORUYUCU MADDE GİRMEMİŞ GIDALARLA DOĞAL BESLENMELİYİZ

KORUYUCU MADDE GİRMEMİŞ GIDALARLA DOĞAL BESLENMELİYİZ

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KORUYUCU MADDE GİRMEMİŞ GIDALARLA DOĞAL BESLENMELİYİZ

Pandemiyle birlikte doğal beslenmenin önemi dikkat çekerken, vatandaşların da vücut direncini arttıracak katkı maddesiz ürünlere talebi artıyor

Son dönemlerde ortaya çıkan yeni korona virüs varyantı Omicron’un Delta varyantından çok daha hızlı yayılması, hastalık oranını da arttırdı. Her geçen gün yükselen vaka sayılarından dolayı endişelenen vatandaşlar, hastalığa yakalanmamak için vücut direncini arttırmaya çalışıyor.
Eskişehir’de aktar Koray Özkılıç, son dönemlerde doğal ürünlere olan talebin arttığına değinerek, antioksidan özelliğe sahip katkı maddesiz ürünlerin tercih edilmesini önerdi.

“DOĞAL VE KATKISIZ ÜRÜNLER TÜKETİLMELİ”
Eskişehir’de aktarlık yapan Koray Özkılıç, son dönemlerde vücut direncini arttırmak için çok fazla kişinin kendilerine başvurduğunu anlattı. Koruyucu madde girmemiş doğal ürünleri önerdiklerini söyleyen Özkılıç, “Virüsün insandan insana etkisi çok değişiyor. Müşterilerimizden edindiğimiz gözlemlere göre bazılarını yatağa düşürürken diğerleri ayakta atlatıyor. Vücudun savunması ne kadar artarsa virüslere karşı da o kadar etkili olduğuna inanıyoruz. Bu zor dönemde doğal beslenme ile içerisine koruyucu madde girmemiş olan gıdaları tüketmeliyiz. Çünkü cips, fast food gibi yiyecekler vücudun savunmasını düşüren gıdalar. Eskiden annelerimiz turşu yapardı, kışın onu tüketirdik. Şimdi insanlar mevsiminde beslenmediği için gıdalardan da yeterli katkıyı alamıyoruz” dedi.

“İŞİMİZ GEREĞİ ANTİOKSİDAN ÜRÜNLERİ BİLİYORUZ”
Özkılıç, özellikle kış aylarında insanların hastalıklardan korunmak için aktarların yolunu tuttuğunu kaydetti. Gidilen aktarın güvenilir olmasının önemine dikkat çeken Özkılıç, “Vatandaşlar, kışın özellikle güvenilir aktarlardan alacakları şeylerle savunmayı üst seviyeye çıkarabilirler. Çünkü biz, işimiz icabı antioksidan özellikte, savunmayı ve vücut direncini arttıran ürünleri biliyoruz. Örneğin kışın ıhlamur boğazı yumuşatır ve bu yüzden hastalık zamanı vücuda gelecek olan virüsü en alt seviyeye indirebilir. Yapılan araştırmalar udu hindinin, kekiğin vücudun savunmasını arttırdığını gösteriyor. Kekikte antiseptik özellik var, ancak her kekik değil. Türkiye’de 29 çeşit kekik var. Bu kekiklerin bazıları çok fazla tüketildiği zaman beyin kanamasına bile sebep olabilir. Biz özellikle majör kekiğini tavsiye ediyoruz. Bu kekiğin yağı veya suyu vücut savunmasını arttırır. Virüsün ciğerlere zarar verdiğini biliyoruz. Enginar, zencefil, zerdeçal macunu ciğerler için kullanılabilir. Bu ürünler ciğerleri güçlendirir ve iyi gelir. Sabahları aç karna bir tatlı kaşığı alınabilir veya ekstratı kullanılabilir” diye konuştu.
İHA

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber EVLERİN YENİ GÖZDESİ BU PERDELER
Sonraki Haber ÖĞRENCİLERİN İHTİYACINI İKİNCİ EL SORU KİTAPLARI KARŞILIYOR

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Haber Arşivi

Reyna Premium