Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, engelli bireyler için başta sosyal, kültürel, sağlık, spor ve eğitim konularında toplumsal farkındalık oluşturmak amacıyla bir birinden özel etkinlikler düzenliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yangında hayatını kaybeden Gültekin ailesinin cenazesine katıldı Cumhurbaşkanı Erdoğan, yangında hayatını kaybeden Gültekin ailesinin cenazesine katıldı

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli Hizmetler Birimi tarafından anlamlı bir sergi açıldı. Büyükşehir Belediyesi Zihinsel Engelli Gündüz Yaşam Merkezi’nden hizmet alan özel bireylerin büyük emeklerle oluşturduğu “Resim ve El Sanatları Sergisi”nin açılışına Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkan Vekili Selim Öztop, Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Ahmet Kapanoğlu, bürokratlar, özel bireylerin aileleri, engelli STK temsilcileri ve Eskişehirliler katıldı.

Özel Bi̇reyleri̇n El Emekleri̇ Sergi̇lendi̇ (6)

Engelli bireylerin el sanatları, seramik, resim ve dekoratif tasarım atölyelerinde ortaya çıkardığı el emeği ürünlerden oluşan sergi, 4 Aralık’a kadar Haller Gençlik Merkezi’nde Eskişehirliler ile buluşmaya devam edecek. 

Kaynak: Bülten