ANA SAYFA > Gündem > AÜ’DE TOPLANDILAR

AÜ’DE TOPLANDILAR

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
AÜ’DE TOPLANDILAR

Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde “Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanları Koordinasyon Kurulu Ön Değerlendirme Toplantısı” düzenlendi...

Türkiye geneli 20 üniversitenin Gastronomi ve Bölüm Başkanlarının katılımıyla Turizm Fakültesi 3. Kat Fuayene Alanı’nda gerçekleşen toplantıda, bölüm sorunları ve müfredat ele alındı. Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanları Koordinasyon Kurulu Başkanı Prof. Dr. Fügen Özkaya, “Bugün toplantımızda, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünün ülkemizdeki sorunlarını ele alıyor olacağız. Özellikle de müfredat programı üzerinde duracağız. Ortak hale getirilmesi üzerine birtakım çalışmalar yapacağız. Ayrıca alanda yaşadığımız sorunları masaya yatıracağız” diye konuştu. Anadolu Üniversitesi’nin 20 üniversitenin turizm bölümleri ile iletişime geçerek bölümle ilgili sorunların ele alındığı toplantıyı organize ettiğini söyleyen Anadolu Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Sibel Önçel, “İlerleyen süreçte daha fazla katılımın olduğu toplantılar yapmayı hedefliyoruz. Bugün burada, Anadolu Üniversitesi öncülüğünde 20 üniversite, bölüm hakkında ön değerlendirme yapacak” dedi.
İHA

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber OYNAMAK İSTİYORLAR
Sonraki Haber AK PARTİ’DEN ASFALT TEPKİSİ

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Çok Okunanlar

GOL YEMEDEN BİTİRDİ

1

ALINAN TEDBİRLERİ ANLATTI

3