ANA SAYFA > Gündem > TÜRK MUTFAĞINA ÖNEMLİ KATKI

TÜRK MUTFAĞINA ÖNEMLİ KATKI

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
TÜRK MUTFAĞINA ÖNEMLİ KATKI

Türk mutfağının hak ettiği değeri görmesi ve milli yemek kültürünün işletmelere adapte edilmesini hedefleyen “Osmanlı Meyveli Etli Yemeklerinin Günümüz Yiyecek ve İçecek İşletmelerine Kazandırılması” başlıklı projenin eğitim seti sona erdi

Eskişehir’in belli otel ve restoranlarında çalışan profesyonel aşçılar, iki haftalık eğitimin sonunda katılım belgelerini aldı. Belge takdim törenine Anadolu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Sözen, Eskişehir Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Aslı Afşar, EMYO Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Öney ve Dr. Öğr. Üyesi İlkay Badurlar ile katılımcılar yer aldı.
Anadolu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Sözen, projeye dair, “Anadolu Üniversitesi olarak bu projeyi önemli görüyoruz. Eğitimin sonunda katılım belgesi almayı hak kazanan herkesi tebrik ediyorum. Bu tür projeleri desteklemeye devam edeceğiz” dedi.
​​​​​​​İHA

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KÖPRÜLÜ KAVŞAK ÇALIŞMALARI BAŞLADI
Sonraki Haber BABA-OĞLU BIÇAKLADI TUTUKLANDI

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Haber Arşivi