Buz Ateşi
Yalı Park Balo & Davet
Eskişehir
06 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.28
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2406.8
  • BIST
    10229.24
  • BTC
    65146.31$

Eskişehir'de vatandaş: Trafik sorunumuz acilen çözülmeli


SÖZ SİZDE programımızın bu haftaki konusu yeni seçilen belediye başkanlarından vatandaşların beklentileri oldu. Vatandaşların büyük bölümü Eskişehir’deki trafik sorununa dikkat çekerek; “Eskişehir’in en acil çözüm bekleyen sorunu trafik. Bu sorunun öncelikli ele alınmasını bekliyoruz” yorumunda bulundu.

Fikret Ok Yaş:63

Ayşe başkanın yapacağı vaatler gerçekçidir. Hocamızdan ne gördüyse onu yapacaktır. Ayşe başkanın hocanın bıraktığı, yapamadığı projeleri yapacağından eminim. Ayşe başkan bize hocanın mirasıdır. Ayşe başkanı daha güzel günler bekliyor. Bizler de daha güzel hizmetler bekliyoruz. 

Doğukan Biçer Yaş:37

Yılmaz Büyükerşen çok güzel hizmetler yaptı, sağ olsun Eskişehir’i epey güzelleştirdi. Ayşe Hanım’ın da daha güzel işler yapacağına inanıyoruz. Eskişehir’de genel olarak her şey oldukça güzel sadece trafik sorunumuz var. Trafik için çare bulunması gerektiğini düşünüyorum. Eskişehir daha da güzelleştirilebilir. 

Kübra Başağaç Yaş:26

Yeni seçilen başkanlarımızın memleketimize hayırlı olmasını diliyorum. Kadınların istihdamı, gençlerin ülkeye kazandırılması, girişimcilerin desteklenmesi ve üniversite mezunlarının hayata bakış açılarının geliştirilmesi gerekiyor. Ekonomik bağımsızlığa dair çalışmalar yapılmalı. Özellikle genç girişimciler desteklenmeli.

Merve Göktepe Yaş:40

Eskişehir’in en önemli sorunu trafik. Ben ev hanımı olarak su sorununu çok fazla yaşıyorum. Su bitiyor, orada kalıyoruz ve su dolumunun online olmasını istiyorum. Herkes internetten suyunu yükleyebilsin. Bazı yaya geçitlerinde ışık yok. Fabrikalardan gelen şeker pancarı kokusunun önüne geçilmeli. 

.İlker Akyol Yaş:52

Öncelik olarak trafik sorununu çözmelerini istiyoruz. Üst geçit ve trafik ışıkları düzenlenmeli. Mesela Atatürk Bulvarı’nda trafik ışıkları var ama geçit yok. 65 yaş üzerindeki vatandaşlar karşıya geçerken çok zorlanıyor. Engelli rampaları çok az. Engelliler için istihdam sağlanmalı, dışlanıyoruz. Engelliler ile ilgili çalışmalar yapılmalı. 

Ahmet Keser Yaş:43 

Eskişehir’in en önemli sorunu trafik. Eskişehir’de genel olarak trafik dışında bir sorun yok bize göre. Trafik sorununun çözümü için çalışmalar yapılması gerekiyor. Eskişehir’de Ayşe Ünlüce başkanın yan yolların devreye alınması konusunda seçim kampanyasında verdiği sözleri bir an önce hayata geçirmesini istiyoruz.

Mehmet Selim Togay Yaş:70

Ayşe Hanım, hocamızın yetiştirdiği nadir avukat, bürokratlardan birisi. Buna istinaden kaldığı yerden devam edeceğine canı gönülden inanıyorum. Alt belediyelerde Kazım Kurt, Ahmet Ataç; Onların da başarılı olacağına tahmin ediyorum. Kenar mahalleler geliştirilmeli. Ulaşım konusunda sıkıntılar var, bu sıkıntılar çözülmeli. 

Vahap Turan Yaş:43

Günümüzde hayat pahalılığı karşısında yaşam koşuları çok zorlaştı. Özellikle emekliler çok fazla geçim sıkıntısı yaşamakta. Emeklilere maaş versinler. Trafik sorununu çözsünler. Yerel yönetimlerin sosyal destek programlarına önem vermelerini bekliyorum. Eskişehir bir emekliler şehri. Bu sebeple emeklilerin durumlarının düzeltilmesi gerekiyor.

Tuğba AKTAY
 

Kaynak: Tuğba Aktay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!