ANA SAYFA > Gündem > GASTRONOMİ PROJESİ SONA ERDİ

GASTRONOMİ PROJESİ SONA ERDİ

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
GASTRONOMİ PROJESİ SONA ERDİ

TÜBİTAK 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları kapsamında kabul edilen ve Eskişehir’deki Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinin Yiyecek İçecek Hizmetleri alanında okuyan öğrencilerinin doğaya karşı olumlu tutum ve farkındalık geliştirmeleri, iletişim, iş birliği, yaratıcılık ve girişimcilik becerilerini güçlendirmeleri, mutfak ve sürdürülebilirlik konularına yönelik farkındalıklarını arttırmaları amaçlayan “Geleceğin Şefleri Gastronomi Keşfinde” projesi kapanış etkinliği ile sona erdi

Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Arş. Gör. Dr. Sema Ekincek’in yürütücülüğünü üstelendiği, danışmanlığını ise Anadolu Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Semra Günay Aktaş’ın yaptığı “Geleceğin Şefleri Gastronomi Keşfinde” projesi Anadolu Üniversitesi’nin desteğiyle 6-28 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirildi. Bilim, turizm, coğrafya ve sosyal alanlardaki 12 farklı etkinliğin yer aldığı projenin Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi’nde düzenlenen kapanış etkinliğine Anadolu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Betül Demirci, Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Burhanettin Elçi ve çok sayıda davetli katıldı.
Zeynep ÜNAL

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ÇİMLER YENİ SEZONA HAZIR
Sonraki Haber COŞKUYLA KUTLADILAR

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Haber Arşivi

Çok Okunanlar

YENİ TEKNİK ADAM SUAT KAYA

1

ACI VERİYOR

2
Reyna Premium