ANA SAYFA > Yaşam > UZAK DOĞU MUTFAĞI YEMEKLERİ YAPILDI

UZAK DOĞU MUTFAĞI YEMEKLERİ YAPILDI

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
UZAK DOĞU MUTFAĞI YEMEKLERİ YAPILDI

Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Uygulama Laboratuvarı’nda “Uzak Doğu Mutfağı ve Teppan Uygulamaları” atölyesi düzenlendi

‘Dünya Mutfakları 2’ dersi kapsamında gerçekleştirilen etkinliğe konuk olarak katılan Uluslararası Gastronomi Kulübü Başkanı Şef Rüştü Ekmen, öğrencilerle tecrübelerini paylaştı. Uygulamalı olarak Uzak Doğu mutfağına ait yemeklerin yapıldığı atölyede öğrenciler, öğrendikleri teknikleri deneme fırsatı buldu.

ÖĞRENCİ ODAKLIYIM
Edindiği bilgi birikimini öğrencilerle paylaşmaktan dolayı oldukça mutlu olduğunu dile getiren Şef Rüştü Ekmen, “Burada olmaktan çok keyif alıyorum. Kulüp başkanı olmam tamamen öğrencilere yakın olmak için. Öğrenci odaklıyım. Mesleki kariyerim içerisindeki birikimlerimi onlara aktardığım zaman çok mutlu oluyorum” şeklinde konuştu.
İHA

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber TEPEBAŞI ÖRNEK OLDU
Sonraki Haber GÜNE GİDERKEN KAZA YAPTILAR

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU