Odunpazarı Belediyesi Ana Hizmet Binası, Gökmeydan Ek Hizmet Binası, Fen İşleri Müdürlüğü, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü Şantiyesi’nde gerçekleştirilen bayramlaşma programlarına Başkan Kurt’un yanı sıra işçi ve memur sendikalarının temsilcileri ile belediye çalışanları katıldı.
Bayramlaşma törenleri öncesinde tüm personelle tek tek tokalaşan Başkan Kurt, çalışanlara iyi bayramlar diledi.
Programda konuşan Kurt, Odunpazarı Belediyesi’nin yapılan anketlerde önde çıkan belediyeler arasında yer aldığını belirterek, elde edilen başarıda çalışanların özverisinin etkili olduğunu ifade etti.
Türkiye’de hukuk, adalet ve temel insan hakları konusunda yaşanan sorunlara değinen Kurt, “Ben, hukukun ve adaletin sonuna kadar uygulandığı bir ülkede yaşamak istiyorum. En temel insan haklarının herkes için uygulanabilir hâle gelmesini istiyoruz. Bunu gerçekleştirecek gücümüz de var. İnsan kaynağımız var, ekonomik zenginliğimiz var. Bunları doğru biçimde değerlendirebilirsek Türkiye hiçbir sıkıntı yaşamaz” dedi.
Odunpazarı Belediyesi çalışanlarının görevlerini layıkıyla yerine getirdiğini vurgulayan Kurt, “Yapılan tüm anketlerde Odunpazarı Belediyesi’nin önde çıkmasını sağlayan sizlersiniz. Bu nedenle çalışmalarınızı aynı özveriyle sürdürmenizi istiyorum. Aynı tutarlılık ve kararlılıkla çalışmaya devam ettiğimiz sürece çözemeyeceğimiz hiçbir iş yoktur. Biz, Türkiye’nin sayılı belediyelerinden biri hâline geldik. Bu noktada gösterdiğiniz emek çok kıymetli” diye konuştu.
Bayramlaşma programında ayrıca TÜM BEL-SEN Eskişehir Şube Yönetim Kurulu Üyesi Akın Eken, Belediye-İş Sendikası Eskişehir Şube Başkanı Kemal Azak ve Bem-Bir-Sen Eskişehir Şube Başkanı Fetullah Özsarı da söz aldı. Sendika temsilcileri, belediye çalışanlarına ve emekçilere verdiği destek dolayısıyla Başkan Kurt’a teşekkür ederek tüm personelin bayramını kutladı.



