Mahalle buluşmaları çerçevesinde vatandaşların talep ve önerilerini doğrudan dinleyen Başkan Ünlüce’ye ziyarette Osmangazi Mahallesi Muhtarı Muzaffer Çimen de eşlik etti.
İşyapar ailesinin evine konuk olan Ünlüce, aile bireyleriyle sohbet ederek geçmişe dair anıları dinledi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Ünlüce, Ali İhsan İşyapar’a sağlıklı ve huzurlu bir yaşam temennisinde bulundu.
Ziyaret sonrası değerlendirmede bulunan Başkan Ünlüce, “Osmangazi Mahallemizin kıymetli büyüklerini ziyaret ettik. Samimi ev sahiplikleri ve bizlerle paylaştıkları değerli hayat tecrübeleri için teşekkür ediyor, sağlıklı ve huzurlu ömürler diliyorum.” ifadelerini kullandı.
Ali İhsan İşyapar ve ailesi ise kendilerini ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Ünlüce’ye teşekkür etti. Aile, gerçekleştirilen ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, mahalle ziyaretleri kapsamında kıdemli vatandaşlarla buluşmalarını sürdürerek onların görüş ve taleplerini yerinde dinlemeye devam edecek.




