Tepebaşı Belediyesi’nin organize ettiği spor etkinliklerine ev sahipliği yapan ve amatör sporcuların yoğun olarak kullandığı komplekste başlatılan çalışmalar hızla devam ediyor.
Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, tesiste yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi aldı. Başkan Ataç, sporcuların en iyi koşullarda hizmet alabilmesi için tesislerin düzenli olarak bakım ve yenileme çalışmalarına tabi tutulduğunu belirtti.
Yapılan çalışmaların kısa sürede tamamlanmasının ardından Behiç Erkin Spor Kompleksi’nin yeniden sporcuların hizmetine sunulacağı açıklandı.
Başkan Ataç, spor tesislerinin kentin spora olan ilgisini artırmada büyük önem taşıdığını vurgulayarak, Tepebaşı Belediyesi olarak spora ve sporculara destek vermeye devam edeceklerini ifade etti.