Daha dikkatli olmalıyız
Daha dikkatli olmalıyız
İçeriği Görüntüle

Hazırlıklara 30 kişilik bir kadroyla başladıklarını belirten Çifter, “Sezon öncesi kampı için top başını yaptık. Camiamıza hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Bu süreçte transfer çalışmalarımız da devam edecek. Kabataslak 4-5 mevkide eksikliğimiz var. Onları da tamamlayıp önümüze bakacağız,” dedi.

Deneme amaçlı kampa katılan oyuncuların da olduğunu belirten Çifter, “Hocamız onları değerlendirecek, duruma göre yol alacağız. Transfer edebileceğimiz oyuncularla görüşmeler sürüyor. Ufak tefek pürüzler olsa da birçok ismin gerçekleşme ihtimali yüksek. Ortak noktayı bulduğumuz sürece anlaşır, kadromuza katarız,” ifadelerini kullandı.

Gündemdeki oyuncuların kaliteli isimler olduğunu da vurgulayan Çifter, “Takıma değer katacaklarını düşünüyoruz. İsimler değişebilir ama hayırlısı olursa onları da kadromuza dahil edeceğiz,” şeklinde konuştu.

Muhabir: GAMZE UYSAL