Eskişehir Elektrikçiler Odası’nda seçim heyecanı: İki aday kongrede karşı karşıya geldi
Eskişehir Elektrikçiler Odası’nda seçim heyecanı: İki aday kongrede karşı karşıya geldi
İçeriği Görüntüle

Sosyal medya platformu X’te faaliyet gösteren Ajans Muhbir adlı haber sayfasına Türkiye’de erişim engellendi.

‘AjansMuhbir1923’ kullanıcı adıyla yeni bir hesap açan sayfadan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Ajans Muhbir, son dönemde bazı siyasal İslamcı çevreler tarafından “İsrail ajanlığı” gibi mesnetsiz bir ithamla hedef alınmış; bu ithamlar gerekçe gösterilerek yayın platformlarımıza erişim engeli uygulanmıştır.

Ajans Muhbir’in yayın arşivi açıktır. İsrail’in kanlı yüzünü ortaya seren, bölgedeki zulmü paylaşan çok sayıda haber yayınlamıştır.

İsrail’den “Terör devleti” diye bahseden bir basın kuruluşunun “İsrail ajanlığı” ile itham edilmesi Türkiye’de hukukun gelmiş olduğu noktayı açıkça ortaya koymaktadır.

Ajans Muhbir Türk milliyetçilerinin kalbidir. İftira ile gerçekler değişmez. Erişim engelleri gerçeği ortadan kaldırmaz.

Bize destek olmak için yeni hesabımız takip edip tweeti paylaşabilirsiniz.

Ajans Muhbir, meşru ve hukuki tüm yollarla yayıncılık faaliyetlerine devam edecek; kamuoyunu bilgilendirmeyi sürdürecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Ajans Muhbir”

Kaynak: 12punto