Taraftardan yoğun ilgi
Eskişehirspor taraftarı, Espark AVM’de düzenlenen imza günü etkinliğine yoğun ilgi gösterdi. Yüzlerce taraftar, Siyah-Kırmızılı futbolcularla tanışma, fotoğraf çektirme ve forma ile çeşitli eşyalarını imzalatma fırsatı yakaladı. Etkinliğe Ahmet Dereli, Arda Okumuş, Arda Pehlivan, Beykan Şimşek, Bora Göymen, Emre Tangeldi, İsmail Kulet ve Tayfun Tatlı katıldı.


Uşakspor maçı öncesi moral
Siyah-Kırmızılı renklere gönül veren taraftarlar, 13 Eylül Pazar günü oynanacak Uşakspor karşılaşması öncesinde futbolculara destek vererek moral aşıladı. Kritik deplasmandan 3 puanla dönülmesini isteyen taraftarlar, Uşakspor maçında da takımı yalnız bırakmayacaklarını belirtti. Taraftarlar ayrıca organizasyona ev sahipliği yapan Espark AVM’ye teşekkür etti.


Sponsorluk anlaşması imzalandı
Etkinlik kapsamında Espark AVM ile Eskişehirspor arasında sponsorluk sözleşmesi de imzalandı. Espark AVM Müdürü Evren Kırcalı ile Eskişehirspor Kulübü Başkanvekili Niyazi Çelik’in katılımıyla gerçekleştirilen imza töreniyle birlikte Espark’ın Eskişehirspor’a desteğinin devam edeceği belirtildi.





