Rakibini 3-0’la geçti

Eskişehirspor bu kez güldü. Hazırlık maçında Kütahya İl Özel İdaresi ile karşılaşan siyah kırmızılı takım, rakibini 3-0 ile geçti. Osmangazi Üniversitesi Sahasında oynanan maçın ilk yarısını Eskişehirspor 44.dakikada Erdin Üzer'in attığı golle 1-0 önde tamamladı.

Mücadele umut verdi

55.dakikada Berke Çelik skoru 2-0'a getiren golü kaydetti. Karşılaşmada son sözü 84.dakikada Hakan Aydemir söyledi. Özellikle ikinci yarıda oynanan futbol umut verdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca siyah kırmızılı takım rakibini 3-0 mağlup etti.

Demirspor ile oynayacaklar

Mücadeleye siyah kırmızılı taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Teknik Direktör İbrahim Baş, rakip karşısında sergilenen mücadeleden memnun olurken, lige kadar daha iyi duruma geleceklerini söyledi. Siyah kırmızılı takım hazırlık maçlarına serisine Demirspor ile devam edecek. Mücadele saat 11:00’de Necdet Yıldırım Sahasında oynanacak.

Akif FINDIK


Kaynak: 2Eylül Haber