Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Selanik'teki evi restore edildi
Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Selanik'teki evi restore edildi
İçeriği Görüntüle

Başkan Kazım Kurt, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, “Eskişehir’deki Halk Oyunları Ekibi’nizin çalışmalarını yakından takip ediyorum. Başarılar diliyorum. Kuruluş amacınız doğrultusunda kültürel ve sosyal faaliyetler kapsamında Eskişehir Halk Oyunlarını icra etmeniz, şehrimizin kültürüne önemli katkı sağlamaktadır. Odunpazarı Belediyesi olarak, toplumsal dayanışma, yardımlaşma ve kültürel gelişmeyi destekleyen kuruluşlara elimizdeki imkânlar ölçüsünde yardımcı olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Eskişehir Sultanlar Zeybek Ekibi’nin faaliyetlerinde başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

Halk Oyunları Ekibi Başkanı Levent Akdeniz de, Başkan Kurt’a Eskişehir’in kültür ve sanatına halk oyunları aracılığıyla sağladıkları katkılardan bahsederek teşekkürlerini iletti. Akdeniz, “Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un Halk Oyunlarımız hakkında olumlu düşüncelerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaret, Eskişehir Halk Oyunları Ekibi ile Odunpazarı Belediyesi arasındaki kültürel iş birliğinin ve şehrin sanatsal faaliyetlerine verdiği desteğin bir kez daha pekişmesini sağladı.

Kaynak: Bülten