Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezleri ve ZODYAK Trekking ekibinin işbirliğiyle düzenlenen yürüyüşe yaklaşık 100 kişi katıldı. Katılımcılar, serin ve sakin gece atmosferinde hem doğayla iç içe olmanın keyfini yaşadı hem de hareket etmenin önemine dikkat çekti.

Yürüyüş sırasında teşekkürlerini dile getiren vatandaşlar, “Oldukça kalabalık ve enerjik bir grup olduk. Bu anlamlı yürüyüşü bizlerle buluşturan Başkanımız Ayşe Ünlüce’ye teşekkür ediyoruz. Böyle etkinlikler, sağlıklı yaşam ve çevre bilinci için çok değerli” ifadelerini kullandı.

Doğada Gece Yürüyüşüyle Sağlikli Yaşam Vurgusu (5)

Metruk binalar tek tek yıktırılıyor!
Metruk binalar tek tek yıktırılıyor!
İçeriği Görüntüle

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, hafta boyunca düzenlediği spor, yürüyüş ve bisiklet etkinlikleriyle kentte sağlıklı yaşam kültürünü yaygınlaştırmayı sürdürüyor.

Kaynak: 2Eylül Haber