Eskişehir’de Ramazan Bayramı sabahı, Reşadiye Camii’nde binlerce vatandaşla birlikte bayram namazı eda edildi. Namaz sonrası Eskişehir Valisi Erdinç Yılmaz, İl Müftüsü Muharrem Gül ve AK Parti İl Başkanı Gürhan Albayrak cami avlusunda vatandaşlarla bir araya geldi.
Yetkililer, vatandaşların bayramını tebrik ederek, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Sosyal medya üzerinden de paylaşım yapan Gürhan Albayrak, “Bir arada olduğumuz ve kucaklaştığımız nice bayramlara Reşadiye Camii’nde bayram namazı sonrası hemşehrilerimizle bayramlaştık. Bayramımız mübarek olsun” ifadelerini kullandı.
Vali Yılmaz ve İl Müftüsü Gül de bayram vesilesiyle vatandaşlarla sohbet ederek, Eskişehir’deki bayram coşkusuna ortak oldu.





