Kanlıpınar Mahallesi’nden çaldığı araçla kaçmaya çalışan hırsız yaptığı aşırı hız sebebiyle ESTİM Köprüsü kavşağında aracın kontrolünü kaybederek Büyükşehir Belediyesi’ne ait bilboardları parçalayarak arkasındaki boş araziye savruldu.
KAYIPLARA KARIŞTI
Kaza sırasında bilboardların olduğu yerden söküldüğü aracında motor kısmı dahil çok büyük hasar aldığı görüldü. Hırsızlık zanlısı kişi ya da kişilerin kazadan hemen sonra olayını terk ederek kayıplara karıştığı öğrenildi. Jandarma ekipleri çalıntı araç ve kaza ihbarı üzerine harekete geçti. Kaza Mahalline gelen ekipler aracın ihbarı yapılan Kanlıpınar Mahallesi’nden çalıntı araç olduğunu tespit etti.
ÇALIŞMA BAŞLATILDI
Yapılan ilk inceleme de hırsızlık zanlısı kişi veya kişilerin aracı terk ettikleri anlaşıldı. Olay yeri inceleme ekiplerinin olay yerindeki incelemelerinin ardından ağır hasar gören araç çekici marifetiyle olay yerinden kaldırıldı. Bu arada Jandarma ekipleri hırsızlık ve kaza olayına karışan kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.