Vali Yılmaz'ın hane ziyaretleri sürüyor
Vali Yılmaz'ın hane ziyaretleri sürüyor
İçeriği Görüntüle

Şu ana kadar baraja yaklaşık 6 milyon metreküp su aktarıldığı belirtilirken, hedeflenen toplam su miktarının 15 milyon metreküp olduğu açıklandı. Baraj sayesinde ilçedeki 60 bin dekar tarım arazisine sulama suyu sağlanıyor.

63Fbdaaa E2B8 4093 Af85 F67879Cf68Ed

Beylikova Belediye Başkanı Hakan Karabacak, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “İlçemizin tarımsal geleceğini güvence altına almak için barajımızda su depolama çalışmalarını aralıksız sürdürüyoruz. Kış döneminde yaptığımız bu hazırlıklar, yaz aylarında çiftçimizin su sıkıntısı yaşamaması açısından büyük önem taşıyor. Hedefimiz, barajımızı en verimli şekilde doldurarak üreticilerimize güçlü bir sulama altyapısı sunmaktır” dedi.

Ad53Af6B D13E 4Bfc 9Be5 A64681Bdc488

Beylikova Belediyesi, su kaynaklarının etkin kullanımı ve tarımsal üretimin desteklenmesine yönelik çalışmalarını kararlılıkla sürdürecek.

Kaynak: Haber Merkezi