Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, yarış kapsamında 16 Ağustos Pazar günü 07.00-11.30 saatleri arasında yarış güzergâhındaki cadde ve sokaklarda trafik düzenlemesine gidilecek.

Düzenleme kapsamında Ulusal Egemenlik Bulvarı, Atatürk Bulvarı, Tarihi Odunpazarı Bölgesi ile bu güzergâhlara bağlantılı cadde ve sokaklar araç trafiğine kapatılacak.

Eskişehir'de yaz Kur'an kurslarında coşkulu şenlikle taçlandı
Eskişehir'de yaz Kur'an kurslarında coşkulu şenlikle taçlandı
İçeriği Görüntüle

Belediye, vatandaşların mağduriyet yaşamaması ve araçlarının çekilmek zorunda kalmaması için 15 Ağustos Cumartesi akşamından itibaren yarış güzergâhı üzerine araç park edilmemesi uyarısında bulundu.

Sürücülerin yarışın gerçekleştirileceği saatlerde alternatif güzergâhları kullanmaları ve trafik işaretleri ile görevlilerin yönlendirmelerine uymaları istendi.

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi, trafiğe kapatılacak güzergâhların harita üzerinden incelenebileceğini belirterek vatandaşlardan yarış süresince gerekli hassasiyeti göstermelerini istedi.

Kaynak: Haber Merkezi