Ramazan’ın bereketi Sivrihisar’da paylaşıldı
Ramazan’ın bereketi Sivrihisar’da paylaşıldı
İçeriği Görüntüle

1 Mart 1988’den bu yana 2Eylül Gazetesi, Eskişehir’in sosyal, ekonomik ve kültürel hayatına tanıklık ediyor. Kuruluşumuzdan bugüne kadar doğru, güvenilir ve hızlı haberciliği önceliğimiz olarak benimsedik. Haber ile yorumu ayıran yayın politikamız, doğrulanmış bilgiye dayalı habercilik anlayışımız ve şehrimize duyduğumuz sorumluluk, bugün bizi Eskişehir’in en çok okunan yerel gazetelerinden biri hâline getirdi.

38. yılımız vesilesiyle Eskişehir Valiliği, T.C. İletişim Başkanlığı ve belediye başkanlarımızdan aldığımız kutlama mesajları bizleri onurlandırdı. Ancak asıl değerli olan, sabah gazetesini eline alan okurumuzun “Burada yazıyorsa doğrudur” demesi ve bize duyduğu güven. Çünkü yerel basın sadece bir yayın organı değil; şehrin hafızası, vicdanı ve aynasıdır. Attığımız her manşet, yaptığımız her haber, geleceğe bırakılan bir kayıttır.

Gelecek hedeflerimiz arasında daha güçlü bir dijital altyapı, etkin saha haberciliği ve zengin içerik çeşitliliği ile okurlarımızın karşısına çıkmak var. Dün olduğu gibi bugün de tarafsız, yarın da aynı kararlılıkla Eskişehir için üretmeye devam edeceğiz.

Bu özel gün vesilesiyle kuruluşumuzdan bugüne emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza ve 38 yıldır yanımızda olan kıymetli okurlarımıza teşekkür ediyoruz. 2Eylül Gazetesi, 38. yılında da Eskişehir için yazmaya devam edecek.

Kaynak: Haber Merkezi