15 Kasım 2025 Cumartesi günü sabah saat 09:00’da Dedekorkut Parkı’nda bir araya gelen yürüyüşçüler, Sablon Spor Salonu’nun sponsorluğunda sunulan zengin kahvaltı ile güne başladı.

Yürüyüş öncesi kısa bir konuşma yapan Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı İsmail Kumru, “Her yıl 10 Kasım’da Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı, minnet ve özlemle andığımız bu yürüyüş artık geleneksel hale geldi. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Sablon Spor Salonu’nun değerli sponsorluğuyla gerçekleştiriyoruz. Katılımınız için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Eskişehir'de dayanışmanın sembolü olarak keçeden broşlar yaptılar
Eskişehir'de dayanışmanın sembolü olarak keçeden broşlar yaptılar
İçeriği Görüntüle

Program, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatan için şehit düşen tüm kahramanlar anısına yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti.

Takım liderliğini Murat Atıcı’nın üstlendiği yürüyüş, Çamlıca Mahallesi (Köyü )rotası boyunca sürdü. Katılımcılar rota üzerinde doğayla iç içe keyifli anlar yaşarken, kısa bir ara verilerek yoga etkinliği de gerçekleştirildi.

Odunpazarı Kent Konseyi tarafından organize edilen ve her geçen yıl daha geniş katılımın sağlandığı Geleneksel Atatürk’ü Anma Yürüyüşü, Atatürk’ün ilkelerine bağlılığın ve milli birlik beraberlik ruhunun en güzel örneklerinden biri olarak bir kez daha kayıtlara geçti.
Doğa Yürüyüş 4Doğa Yüryüş 1Doğa Yürüyüş

Kaynak: Bülten