Genç Sağlık Sendikası Eskişehir Şubesi 1. Olağan Genel Kurulu, Özdilek Sanat Merkezi’nde gerçekleşti. 50 delegenin katıldığı kongrede, sağlık çalışanlarının sendikal hakları ve gelecekte yapılacak çalışmalar ele alındı.

Tek aday olarak seçimlere giren Tolga Çınar, oy birliğiyle başkan seçildi. Kongre sırasında sendika üyeleri arasında büyük bir heyecan yaşanırken, Çınar yaptığı konuşmada sağlık çalışanlarının haklarını koruma ve geliştirme konusunda kararlı olduklarını vurguladı.

Büyükşehir'in "Afet Farkındalığı ve Bilinci" eğitimleri devam ediyor Büyükşehir'in "Afet Farkındalığı ve Bilinci" eğitimleri devam ediyor

Yeni yönetim kurulunun belirlenmesinin ardından sendika üyeleri, önümüzdeki dönemde atılacak adımları değerlendirdi. Kongre, birlik ve dayanışma mesajlarıyla sona erdi.
Whats App Image 2025 02 22 At 11.31.00

Muhabir: Tuğba Aktay