İYİ Parti Eskişehir İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, ziyarete Kadın Politikaları Başkanlığı, Gençlik Kolları Başkanlığı ve il yöneticilerinin katıldığı belirtildi.

Heyet, huzurevinde kalan vatandaşlarla yakından ilgilenerek bayramlarını kutladı, hal ve hatırlarını sordu. Ayrıca İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’nun selamlarının iletildiği ziyarette, büyüklerin hayır duaları alındı.

Huzurevi personeline teşekkür

Ziyaret kapsamında huzurevinde görev yapan personelin de Kurban Bayramı kutlandı. Açıklamada, büyük bir özveri ve fedakârlıkla çalışan huzurevi personeline teşekkür edildiği ifade edildi.

İYİ Parti Eskişehir İl Başkanlığı açıklamasında, “Bayramın en güzel yanı gönüllere dokunmak, büyüklerimizin dualarını almak ve toplum için fedakârca çalışan insanların yanında olmaktır.” ifadelerine yer verildi.

MHP Çifteler İlçe Teşkilatı'nda Mehmet Emin Yüce güven tazeledi
MHP Çifteler İlçe Teşkilatı'nda Mehmet Emin Yüce güven tazeledi
İçeriği Görüntüle

Açıklamanın sonunda huzurevi sakinlerine ve çalışanlara sağlık, huzur ve hayırlı bayram dilekleri iletildi.

Whatsapp Image 2026 05 29 At 16.17.09

Kaynak: Haber Merkezi