Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: “Filistin’i tanıyan ülkeler vicdanın ve hukukun yanında durdu”
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: “Filistin’i tanıyan ülkeler vicdanın ve hukukun yanında durdu”
İçeriği Görüntüle

Çifteler’de tek aday olarak seçime giren Serat Çetin, delegelerin oylarıyla yeniden İlçe Başkanı seçildi. Alpu’da ise Hüseyin Kenar, tek aday olarak girdiği seçimde yeniden başkanlık görevine devam etme hakkı kazandı.

Her iki ilçedeki kongrelere İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Melih Aydın, İl Başkanı Serdar Ulucan, il ve ilçe yöneticileri katılım gösterdi.

Aa383277 D4Aa 47Ec 8Cc8 3Df96B075D6A

Süreci değerlendiren İYİ Parti Eskişehir İl Başkanı Serdar Ulucan, kongrelerin demokratik bir olgunluk içinde geçtiğini belirterek, “Kongre sürecini İYİ Parti’ye yakışan bir olgunlukta, uhulet ve suhuletle sürdürüyoruz. 4. Olağan İlçe Kongresi sonucunda, delegelerimizin güvenini alarak yeniden İlçe Başkanlığına seçilen Hüseyin Kenar ve Serat Çetin başkanlarımızı ve değerli yönetim kurulu arkadaşlarımızı yürekten tebrik ediyorum” dedi.

852Aa7Db Bfab 458D B515 83A7B7Ba5C45

Kaynak: 2Eylül Haber