Etkinlikte DJ performansı, yarışmalar, oyunlar ve günün sonunda NOVA grubunun konseri yer alacak. Gençlerin etkinliğe kolay ulaşabilmesi için Osmangazi Üniversitesi Shell Petrol önü, Adalar Köprübaşı, 222 Park önü ve Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi önünden saat 11.00-13.00 arasında ücretsiz otobüs seferleri düzenlenecek.
Katılımın ücretsiz olduğu etkinlik için yalnızca kayıt yaptırmak yeterli olacak. Kayıtlar Ceren Özdemir Adalar Gençlik Merkezi üzerinden yapılırken, detaylı bilgi için 0222 500 00 19 numaralı telefondan merkeze ulaşılabiliyor.
Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, etkinlikle ilgili olarak, “Odunpazarı Belediyesi olarak gençlerimizin sadece akademik anlamda değil, sosyal yaşamda da güçlü bireyler olarak yer almalarını önemsiyoruz. Ceren Özdemir Adalar Gençlik Merkezi, gençlerin kendilerini geliştirebileceği ve dayanışma kültürünü büyütebileceği bir alan sunuyor” dedi.
Sosyal belediyeciliğin örneklerinden biri olarak öne çıkan etkinlik, Odunpazarı Belediyesi’nin gençlere yönelik kültürel, sanatsal ve sosyal faaliyetlere verdiği önemi bir kez daha ortaya koyuyor. Üniversiteli gençlerin yoğun ilgi göstermesi beklenen mangal partisi, hem yeni dostlukların kurulacağı hem de keyifli anların paylaşılacağı bir buluşma olacak.