Suya gömülen bazı araçlar yolda kalırken sürücüler zor anlar yaşadı. Trafik ekipleri bölgede güvenlik önlemi alırken, Karayolları ekipleri suyun tahliyesi için çalışma başlattı. Çevre yolu başta olmak üzere kent merkezindeki cadde ve sokaklar da suyla doldu, adeta göle döndü. Aniden bastıran yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, sığınacak yer ararken güçlükle ilerledi.

A W445856 07
Belediye ekipleri gün boyunca gelen su baskını ihbarlarına müdahale ederken, Meteoroloji yetkilileri yağışların bugün devam edeceği uyarısında bulundu. Yetkililer, vatandaşları su birikintilerine karşı dikkatli olmaları ve mecbur kalmadıkça trafiğe çıkmamaları konusunda uyardı.

TRAC Eskişehir ile Büyükşehir Belediyesi arasında iş birliği TRAC Eskişehir ile Büyükşehir Belediyesi arasında iş birliği

A W445856 08

Kaynak: İHA