Tepebaşı Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı’nın 1. Birleşim 1. Oturumu gerçekleştirildi. Toplantıda yapılan seçimler sonucunda belediye encümeni üyeliklerine Hacı Çuhadar, Mehmet Kızılinler ve Neşet Ertoy seçildi.

Komisyon üyeleri belirlendi

Toplantıda ayrıca meclis bünyesinde görev yapacak ihtisas komisyonlarının üyeleri de belirlendi. Plan ve Bütçe Komisyonu Fikriye Güven Zaptiye, Özdemir Ayhan, Neşet Ertoy ve Ali Semih Ünlü’den oluştu.

İmar Komisyonu’na Erdoğan Aydoğmuş, Erkan Uşkan ve Ali İnci; Eğitim Komisyonu’na Güler Özgü Doğan Turan, Nazan Erşahin ve Mehmet Şimşek seçildi. Yönetmelik Komisyonu’nda Atilay Dalgıç, Yusuf Kızıldağ ve Musap Tayyib Altınkaynak görev yapacak.

İçkili Yerler Komisyonu Metin Gündoğdu, Kerem Toparlar ve Mustafa Güleryüz’den; İsim Belirleme Komisyonu Hasan Ünal, Saadet Gökçe Önay Örküp ve Abdullah Çakmak’tan oluştu. Pazar Yeri Komisyonu’nda ise İzzet Ayhan Bozkuş, Özdemir Kayhan ve Engin Dolapcı görev aldı.

Tepebaşı Belediye Meclisi’nde yeni dönem başladı: YENİ Parti’nin meclis üye sayısı belli oldu
Tepebaşı Belediye Meclisi’nde yeni dönem başladı: YENİ Parti’nin meclis üye sayısı belli oldu
İçeriği Görüntüle

Hukuk Komisyonu’na Atilay Dalgıç, Muhammet Yalçın ve Musap Tayip Altınkaynak; Sanat, Kültür ve Spor Komisyonu’na Fikriye Söğütlü, Kerem Toparlar ve Cihan Ertok seçildi.

Sağlık ve Çevre Komisyonu Mehmet Kızılcaöner, Zehra Zeydan ve Ahmet Sivri’den; Esnaf ve Zanaatkarlar Komisyonu Mehmet Baturay Özkan, Özdemir Kayhan ve Engin Dolapçı’dan oluştu.

Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu’nda Zehra Zeydan, Güler Özgü Doğan Turan ve Cihan Ertok görev yaparken, Afet ve Salgın Hastalıkları Önleme Komisyonu’na Fikriye Söğütlü, Vural Yörük ve Ahmet Sivri seçildi.

Muhabir: Esra Kahya