19 Mayıs’ın Türk milleti için tarihi bir dönüm noktası olduğunu belirten Demir, “Mensubu olmaktan gurur duyduğumuz yüce Türk milletinin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlamak için yine halkımızla birlikte sokaklardayız” dedi.
Etkinlik kapsamında İstiklal Harbi şehitleri için lokma dağıttıklarını ifade eden Demir, Türk bayrağı ve kadınların hazırladığı el emeği bileklikleri vatandaşlarla paylaştıklarını söyledi.

Sağlık raporlarında yeni dönem başladı
Sağlık raporlarında yeni dönem başladı
İçeriği Görüntüle

Whatsapp Image 2026 05 19 At 15.00.25
19 Mayıs’ın Cumhuriyetin temellerinin atıldığı tarih olduğunu vurgulayan Demir, Mustafa Kemal Atatürk’ün 16 Mayıs 1919’da Bandırma Vapuru ile Samsun’a hareket ettiğini ve 19 Mayıs’ta Samsun’a ulaştığını hatırlattı.
Zafer Partisi’nin Atatürk çizgisindeki Türk milliyetçilerini temsil ettiğini söyleyen Demir, “Biz hâlâ Türk milliyetçileri olarak Bandırma Vapuru’nda olduğumuzu tekrar ve tekrar ilan ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Whatsapp Image 2026 05 19 At 15.00.23
Milli bayramların geniş katılımla kutlanması gerektiğini belirten Demir, son yıllarda kutlamaların salon programlarına sıkıştırılmak istendiğini savunarak, Zafer Partisi olarak milli bayramları halkla birlikte meydanlarda kutlamaya devam edeceklerini dile getirdi.

Muhabir: İlksen Akkan