Ziyarette 2Eylül Gazetesi Genel Koordinatörü İlker Gökce ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Eskişehir Şube Başkanı Ekrem Dumlu karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Kent gündemi, gazilerin toplumdaki yeri ve derneğin yürüttüğü faaliyetler üzerine değerlendirmelerin yapıldığı ziyarette, gazilerin yaşadığı sorunlar ve beklentiler de konuşuldu.
Dernek Başkanı Ekrem Dumlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek gazilerin her zaman toplumun en saygın kesimlerinden biri olduğunu ifade etti. İlker Gökce ise gazilerin fedakârlıklarının unutulmaması gerektiğini belirterek, yerel basın olarak gazilerin sesi olmaya devam edeceklerini söyledi.
Ziyarette ayrıca dernek üyesi gaziler Tevabil Yiğit, Mehmet Demir, Tahir Taşçı, Orhan Çöken ve Adil Özkan da hazır bulundu.



