Sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada Başkan Ataç’a, Yeşiltepe Mahalle Muhtarı Meryem Kuşaçıkgöz de eşlik etti.
"Tepebaşı’nı Birlikte Yönetiyoruz"
Vatandaşlarla bir arada olmaya ve ortak akıl vurgusuna dikkat çeken Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, buluşmada yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: "Bizim en büyük gücümüz hemşehrilerimizle kurduğumuz güçlü bağdır. Bu nedenle fırsat buldukça mahallelerimizi ziyaret ediyor, vatandaşlarımızla aynı ortamda buluşarak onların görüş, öneri ve taleplerini doğrudan dinliyoruz. Tepebaşı'nı birlikte yönetme anlayışıyla hareket ediyor, her mahallemizin ihtiyaçlarını yerinde tespit ederek çözümler üretmeye devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın memnuniyeti ve yaşam kalitesinin artırılması bizim önceliğimizdir. Bu buluşmalar, hem gönül bağlarımızı güçlendiriyor hem de hizmetlerimize yön vermemize katkı sağlıyor. Düzenledikleri etkinlikte aşurenin bereketini paylaştıkları için de ayrıca memnun oldum."

Yeşiltepe Sakinlerinden Başkan Ataç'a Teşekkür
Mahalle sakinleriyle tek tek selamlaşarak uzun süre sohbet eden Başkan Ataç, belediyenin bölgede yürüttüğü çalışmalar hakkında da görüş alışverişinde bulundu.
Ziyaretten ve aşure bereketini birlikte paylaşmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Yeşiltepe mahallesi sakinleri, bölgeye kazandırılan belediye hizmetleri ve yakın ilgisi dolayısıyla Başkan Ataç’a teşekkürlerini iletti.




