ESKERDER’de düzenlenen buluşmaya Eskişehir İl Kültür ve Turizm Müdürü Bülent Avnamak, Yunus Emre Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Adem Önal, Yazı İşleri Müdürü Muzaffer Kaptan ve Halk Eğitim Şube Müdürü Mahmut Karadeniz de katıldı.
Eskişehir için ortak projeler konuşuldu
Kahvaltılı programda Eskişehir’in yerel dinamikleri ve kent yaşamına katkı sağlayabilecek ortak projeler üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.
Gerçekleştirilen istişare programında dernek yöneticileriyle tek tek tanışan Odunpazarı Kaymakamı Ahmet Hikmet Şahin, gösterilen misafirperverlikten ve buluşmada ortaya konulan birlik ve beraberlik ruhundan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
“Eskişehir’de yaşayan tüm Erzurumlulara ulaşmayı hedefliyoruz”
Programın ardından açıklamalarda bulunan ESKERDER Başkanı Abdulbaki Tekin, derneği Eskişehir’de yaşayan Erzurumluları tek çatı altında buluşturmak amacıyla kurduklarını söyledi.
Tekin, kentte yaşayan tüm Erzurumlulara ulaşmayı hedeflediklerini belirterek, “Nerede bir Erzurumlu varsa oraya ulaşmayı hedefliyoruz. Eskişehir’de yaşamaktan onur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.
Tekin, ziyaretin kentteki dayanışma kültürüne katkı sunduğunu belirterek, Odunpazarı Kaymakamı Ahmet Hikmet Şahin’e yeni görevinde başarılar diledi.
ESKERDER Başkanı Tekin, “Eskişehir’imizin dayanışma kültürünü güçlendiren bu nazik ziyaretleri için Odunpazarı Kaymakamımız Sayın Ahmet Hikmet Şahin’e ve misafirlerimize çok teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz” dedi.

