Çok sayıda sporcu var
DSİ Bentsporda Yaz dönemi çalışmaları verimli bir şekilde devam ediyor. Çeşitli yaş gruplarında çok sayıda sporcu haftanın 6 günü çalışmalara katılarak bir yandan kendilerini geliştirirken, diğer bir yandan da DSİ Bentspor altyapısına girmek için yeteneklerini ortaya koymaya çalışıyorlar.
Bir ay geride kaldı
Yaklaşık 1 aylık çalışma dönemini geride bırakan sporcular, önümüzdeki günlerde özel turnuvalara katılarak kendilerini müsabaka ortamında gösterme şansını bulacaklar. Şu ana kadar yapılan çalışmalar yolunda gidiyor. Sporcuların yapılan antrenmanlardaki çalışma azmi dikkat çekiyor.
Çalışmalar iyi gidiyor
Antrenör Özcan Canbek, Yaz Spor Okullarında çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Çalışmalara katılan sporculara futbolun temel ve teknik özelliklerini öğretmek için çaba sarf ediyoruz. Hedefimiz başarılı ve yetenekli sporcu sayısını artırmak. Şu ana kadar yapılan antrenmanlarda miniklerin çalışma performansından memnunuz. Hepsi birer yetenek dedi.





