Porsuk Bulvarı Adalar mevkiinde düzenlenecek şenliklerde spor, sanat ve teknoloji temalı etkinlikler gençlerle buluşacak. Gün içinde atölyeler, spor alanları, e-spor etkinlikleri ve dans gösterileriyle kentin farklı noktalarında bayram coşkusu yaşanacak.

Kutlamaların akşam bölümünde ise fener alayı gerçekleştirilecek. Porsuk kıyısında düzenlenecek yürüyüşün kentte birlik ve bayram coşkusunu artırması bekleniyor. Fener alayının ardından flyboard gösterisi de izleyicilere görsel bir şölen sunacak.

Etkinlikler kapsamında “Red Bull Bot Kapışması” da Adalar bölgesinde gerçekleştirilecek ve eğlenceli yarışmalarla katılımcılara keyifli anlar yaşatacak.

Ayşe Ünlüce ise 19 Mayıs’ın bağımsızlık mücadelesinin simgesi olduğunu vurgulayarak tüm Eskişehirlileri etkinliklere davet etti.

Ahmet Ataç, yeniden encümen üyesi seçildi
Ahmet Ataç, yeniden encümen üyesi seçildi
İçeriği Görüntüle

Kaynak: Haber Merkezi