Eskişehir'in Tepebaşı ilçesi Güllük Mahallesi'nde saatlerdir süren su kesintisi vatandaşları mağdur etti. Edinilen bilgilere göre, ilk olarak su basıncında düşüş yaşandı ardından mahallede sular tamamen kesildi.
Su kesintisinin kesin nedeni henüz açıklanmazken, mahalledeki bir yolda su sızıntısı meydana geldiği görüldü. Sızıntının yol kenarında park halinde bulunan araçların bulunduğu noktada olduğu, olası bir boru patlağına müdahale edilebilmesi için araçların kaldırılmasının beklendiği öğrenildi.
Yaklaşık 3-4 saattir yaşanan sorun nedeniyle mahalle sakinleri duruma tepki gösterirken, arızanın ne zaman giderileceğine ilişkin ise henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Vatandaşlar, çalışmaların bir an önce tamamlanarak suyun yeniden verilmesini bekliyor.


