Çocuk yaşlardan bu yana çiçekçilikle uğraştığını belirten İmrak, Sevgililer Günü’nün vazgeçilmezinin kırmızı gül olduğunu ifade ederek, “Aşkın ve sevginin simgesi olduğu için her yıl olduğu gibi bu yıl da en çok kırmızı gül tercih ediliyor. Talepler yoğun şekilde gelmeye devam ediyor” dedi.

Adsız Tasarım 2026 02 13T130630.316

TALEPTE DÜŞÜŞ OLABİLİR

CHP’li Arslan’dan yeni bakanlara sert tepki: “Sözünüz değil, geçmişiniz önemli”
CHP’li Arslan’dan yeni bakanlara sert tepki: “Sözünüz değil, geçmişiniz önemli”
İçeriği Görüntüle

Bu yıl 14 Şubat’ın hafta sonuna denk gelmesinin beklentileri bir miktar etkileyebileceğini belirten İmrak, talebin sürdüğünü ancak geçen yıllara kıyasla küçük bir düşüş ihtimali olabileceğini dile getirdi.

C1A5Eba3 585A 4Cfe Be0F A54A396D1B4C

MÜŞTERİNİN İSTEĞİNE GÖRE DEĞİŞİYOR

Fiyatlara ilişkin de bilgi veren İmrak, güllerin kalitesine göre değiştiğini belirterek, “150, 200 liradan başlıyor. Buket fiyatları ise yaklaşık 700 liradan başlıyor. Üst sınır ise müşterinin isteğine göre değişiyor” diye konuştu.
Eskişehir’de çiçekçiler, Sevgililer Günü’nde özellikle kırmızı güle olan yoğun talebi karşılamak için hazırlıklarını sürdürüyor.

78180C48 B7Fb 461D 83Ee 3C23A6B8102E

Muhabir: Esra Kahya