Mutlu ve gururluyum
Eskişehirspor Başkanı Ulaş Entok, maç sonu sahaya girerek galibiyeti futbolcularla birlikte kutladı. Entok, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Çok mutlu ve gururlu olduğum bir gün… Kendi evimizde çok önemli bir galibiyet aldık. Başta protokol tribününü dolduran şehrimizin tüm seçilmişlerine, atanmışlarına ve ileri gelenlerine; sahada Eskişehirspor formasının hakkını vererek mücadele eden futbolcularımıza”
Yürekten teşekkür
“Bu oyunun mimarı Teknik Direktörümüz Hakan Şapçı ve değerli ekibine; centilmen davranışları için Karşıyaka futbolcularına; 500 kilometre yol kat ederek stadyumumuzda takımlarını destekleyen Karşıyaka taraftarına ve elbette teşekkürlerin en büyüğü, her şeyi daha anlamlı ve daha özel kılan, Büyük Eskişehirspor’umuzun büyük taraftarına yürekten teşekkür ediyorum”
Yolumuz uzun
“Yolumuz uzun ve meşakkatli. Ancak biliyoruz ki kenetlendiğimiz, bu şehrin tüm dinamiklerinin Eskişehirspor etrafında birleştiği, herkesin birbirine güvendiği bir iklimde şampiyonluk yarışını sonuna kadar sürdürecek ve en sonunda inşallah yine hep birlikte başaracağız” ifadelerine yer verdi





