TFF’den Yapılan açıklamaya göre siyah kırmızılı kulüp, maçtaki “çirkin ve kötü tezahürat” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 53. maddesi, “saha olayları” nedeniyle 52. madde ve “merdiven boşluklarının boş bırakılmaması” gerekçesiyle 49. madde uyarınca disipline gönderildi.
Öte yandan Eskişehirspor Teknik As Başkanı Eray Saygı, aynı müsabakada gerçekleşen “saldırı” sebebiyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 44. maddesi kapsamında 7 Ekim 2025 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK’ya sevk edildi.
Bir diğer kulüp idarecisi Gökay Mehmet Şahin ise, “talimatlara aykırı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 46. maddesi ve Akreditasyon Talimatı’nın 7/1 maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK’ya sevk edildi.