Eskişehirspor’un 2026-2027 sezonunda giyeceği yeni sezon formaları, Fethi Heper Stadyumu’nda düzenlenen lansman organizasyonuyla taraftarların beğenisine sunuldu.

Siyah-kırmızılı kulübün yeni sezonda da Adidas markasını tercih ettiği lansmanda; beyaz, sarı, siyah, çubuklu siyah-kırmızı, siyah-kırmızı parçalı ve uzun kollu parçalı olmak üzere toplam 6 farklı forma tanıtıldı. Formalarda ana sponsor ETİ’nin logosu yer aldı.

Lansmanda konuşan Adidas Takım Sporları Müdürü Bora Ercan, yeni sezon formalarının kulüp için başarılarla dolu yeni bir dönemin başlangıcı olmasını temenni ederek, Eskişehirspor ile sürdürülen iş birliğinin kendileri için büyük önem taşıdığını ifade etti.

88Ba8C8B 2270 492B 971D 4A02Cddbbe03

Korayspor Genel Müdürü Koray Cebel ise yeni sezonun “Şehrin Ruhu Sahada” sloganıyla hazırlandığını belirterek, tasarlanan formaların Eskişehirspor’un köklü geçmişinden, taraftar kültüründen ve siyah-kırmızı ruhtan ilham aldığını söyledi. Cebel, her satın alınan formanın kulübe maddi katkı sağladığını hatırlatarak, formaların bugün saat 16.00’dan itibaren Espark Adidas mağazasında ve Korayspor’un internet sitesi üzerinden satışa sunulacağını açıkladı.

C3Fe2204 2A65 4935 Be2C 228E7E80Aaee

Eskişehirspor Başkan Vekili Niyazi Çelik de formanın yalnızca bir spor kıyafeti olmadığını vurgulayarak, siyah-kırmızı renklerin kulübün tarihini, mücadelesini ve taraftarın bağlılığını temsil ettiğini söyledi. Adidas ile ikinci sezona girdiklerini belirten Çelik, hazırlanan formaların Eskişehirspor ruhunu yansıttığını ifade ederek, yeni sezonun siyah-kırmızılı camiaya başarı getirmesini diledi. Ayrıca lansmanın hazırlanmasında emeği geçen Adidas, Korayspor ve kulüp çalışanlarına teşekkür eden Çelik, en büyük teşekkürü ise her koşulda takımının yanında olan Eskişehirspor taraftarına etti.

Es-Es'te U 19'lar start verdi
Es-Es'te U 19'lar start verdi
İçeriği Görüntüle

6034Ef5E D378 4A6D B6Fb Ab732F88B0A4

Muhabir: Gamze Uysal