Eskişehir Sanayi Odası (ESO) koordinasyonundaki TOBB Eskişehir Genç Girişimciler Kurulu (GGK) ve Anadolu Teknoloji Araştırma Parkı (ATAP) iş birliğiyle düzenlenen InveSt Eskişehir etkinliği başarıyla tamamlandı.

Etkinliğin ardından açıklamalarda bulunan ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş, Eskişehir'in üretim gücünü ve sanayi altyapısını geleceğe taşımak için girişimcilik ekosistemini büyütmek zorunda olduklarını belirtti. Kesikbaş, organizasyonun girişimciler ile yatırımcıları doğrudan buluşturarak şehir adına çok önemli bir inovasyon vitrini oluşturduğunu ifade etti.

Eskişehir'de bisiklet sezonu durgun başladı: En çok dedeler torunlarına alıyor
Eskişehir'de bisiklet sezonu durgun başladı: En çok dedeler torunlarına alıyor
İçeriği Görüntüle

Teknoloji ve yatırım dünyasının paydaşlarını buluşturan etkinlikte, ATAP’ın Ar-Ge ve teknoloji geliştirme süreçlerine sunduğu katkılar da katılımcılardan tam not aldı.

Kaynak: Haber Merkezi