Liseden bu yana tanışan çift, Kore’de çalışırken dönerin püf noktalarını öğrendiklerini belirterek, memleket hasreti ve aile özlemi nedeniyle Türkiye’ye dönmeye karar verdiklerini söyledi. Dükkânlarında anam-babam usulü döner yaptıklarını ifade eden Melih Kurt, “Koreliler de bizim gibi geleneksel döneri seviyor. Türkiye’deki lezzet, Kore’den çok daha iyi” dedi.

Zeynep Avcı ise işin zorluklarını anlatarak, “Günde 15-16 saat çalışıyoruz ve personel bulmak oldukça zor. Ancak kendi işimizin sahibi olmak keyif verici. Yurt dışı deneyimi güzeldi ama anavatanımızda olmak başka bir duygu” ifadelerini kullandı.

Çiftin dükkânı, Eskişehir’de hem yerli hem de yabancı müşterilerden yoğun ilgi görüyor.





