Otomobilin çarptığı kadın hayatını kaybetti
Otomobilin çarptığı kadın hayatını kaybetti
İçeriği Görüntüle

Edinilen bilgilere göre, Sazak Mahallesi mevkisindeki boş arazide henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine hızla Mihalıççık Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi.

Koordineli Müdahale Facianın Önüne Geçti

Yangının yerleşim yerlerine ve çevre arazilere sıçramaması için adeta zamanla yarışıldı. İtfaiye ekiplerinin yanı sıra mahalle sakinleri de kazma, kürek ve traktörleriyle söndürme çalışmalarına büyük destek verdi. Vatandaşların ve ekiplerin koordineli ve yoğun çabası sayesinde alevler kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü.
Zamanında yapılan bu kritik müdahale, olası bir facianın ve daha büyük maddi zararların oluşmasını engelledi. Yangının tamamen söndürülmesinin ardından bölgede uzun süre soğutma çalışmaları yürütüldü. Yetkililer, yangının kesin çıkış nedeninin yapılacak detaylı incelemelerin ardından netlik kazanacağını belirtirken, olayla ilgili başlatılan tahkikat devam ediyor.

Kaynak: İHA