Eskişehirspor’un yeni golcüsü Osman Arslantaş, yeni sezon öncesi açıklamalarda bulundu. Siyah-kırmızılı kulübe transferinin uzun süredir gündemde olduğunu belirten genç forvet, bu sezon Eskişehirspor formasını giymenin kendisi için büyük bir gurur olduğunu söyledi.

Transfer sürecinin yaklaşık bir buçuk yıl öncesine dayandığını ifade eden Arslantaş, “Başkanımızla yaklaşık 1,5 yıldır görüşüyorduk. Bu sene gelmek nasip oldu. Biraz geç oldu ama inşallah sonu güzel olacak. Eskişehirspor gibi büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. Ben de elimden gelen mücadelenin en iyisini vereceğim. İnşallah sezon sonunda hep birlikte güzel bir başarı yaşarız.” dedi.

Eskişehirspor gençlerle maç yaptı
Eskişehirspor gençlerle maç yaptı
İçeriği Görüntüle

Transferinin açıklanmasının ardından taraftarlardan büyük destek gördüğünü belirten genç golcü, sosyal medya ve mesajlar aracılığıyla kendisine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti. Takım olarak şampiyonluk hedefi doğrultusunda yoğun bir çalışma temposu içerisinde olduklarını söyleyen Arslantaş, sezon sonunda kupayı kaldırmak istediklerini dile getirdi.

Takıma kısa sürede uyum sağladığını ifade eden Osman Arslantaş, fazla süre almamasına rağmen adaptasyon sürecini geride bıraktığını belirterek, “Takımdaki ağabeylerim ve arkadaşlarım bana çok destek oldu. Gerçekten çok samimi ve güzel bir ortam var. İnşallah sezon sonunda bunun karşılığını alacağız.” diye konuştu.

Forvet hattındaki rekabete de değinen Arslantaş, Ahmet Dereli’nin önemli bir oyuncu olduğunu vurguladı. Rekabetin takıma katkı sağlayacağını belirten genç futbolcu, “Ahmet Dereli ağabeyim çok iyi bir forvet. Güzel bir rekabet olacak. Ben de elimden gelen mücadelenin en iyisini vereceğim. Takım için hangisi daha iyiyse o olsun. En önemli hedefimiz sezon sonunda şampiyonluğa ulaşmak.” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Gamze UYSAL