Eskişehir’de deprem güvenliği tartışması: İMO’dan bilimsel değerlendirme çağrısı
Eskişehir’de deprem güvenliği tartışması: İMO’dan bilimsel değerlendirme çağrısı
İçeriği Görüntüle

Yerel basının kamuoyunun doğru, tarafsız ve hızlı şekilde bilgilendirilmesindeki önemli rolüne vurgu yapan Vali Yılmaz, basın mensuplarına çalışmalarında başarılar diledi.
Ziyaret sırasında karşılıklı görüş alışverişinde bulunulurken, yerel basının kent yaşamına sağladığı katkılar da değerlendirildi. Vali Dr. Erdinç Yılmaz, misafirperverliklerinden dolayı 2Eylül Gazetesi yönetimi ve çalışanlarına teşekkür etti.

Whatsapp Image 2026 08 06 At 12.54.41
2Eylül Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hakan Kaymak da nazik ziyaretinden dolayı Vali Dr. Erdinç Yılmaz'a teşekkür ederek, Eskişehir'in gelişimine katkı sağlayacak habercilik anlayışıyla çalışmalarını sürdürmeye devam edeceklerini ifade etti. Ziyarette 2Eylül Gazetesi Genel Koordinatörü İlker Gökce, 2Eylül Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Sinan Keskin, 2Eylül Haber Yazı İşleri Müdürü Mehmet Göktekin ile muhabirler İlksen Akkan, Esra Kahya ve Gamze Uysal da hazır bulundu.

Whatsapp Image 2026 08 06 At 12.54.41 (1)

Kaynak: Haber Merkezi