Gerçekleşen nezaket ziyaretinde, Eskişehir’in eğitim, kültür ve medya alanındaki gelişmeleri ele alınırken, üniversite ile yerel basın arasındaki iş birliğinin önemi üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.
2Eylül Gazetesi’nin çalışmaları hakkında bilgi veren İlker Gökce, Anadolu Üniversitesi’nin kente ve ülkeye sağladığı katkıların kamuoyuna aktarılmasında yerel medyanın önemli bir görev üstlendiğini ifade etti.
Rektör Prof. Dr. Yusuf Adıgüzel ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, üniversitenin yürüttüğü akademik, bilimsel ve sosyal çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu. Ziyaretin sonunda İlker Gökce, misafirperverliği ve samimi ev sahipliği dolayısıyla Rektör Prof. Dr. Yusuf Adıgüzel’e teşekkür etti. Adıgüzel de nazik ziyareti için Gökce’ye teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.


