Bursa’nın Esenevler Mahallesi’nde yaşayan Sedair Kurnaz, Nilüfer ilçesinde satın almak istediği ev için uzun süredir biriktirdiği yaklaşık 1 kilogram altının kaybolmasıyla büyük şok yaşadı.
İddiaya göre Kurnaz, altınları güvenlik amacıyla bir giysinin içine sararak siyah bir poşette sakladı. Ev sahibiyle anlaşma sağlandıktan sonra ödeme yapmak isteyen Kurnaz, poşetin yerinde olmadığını fark etti.
“Eşim çöp sanıp attı”
Yapılan incelemeye göre, Kurnaz’ın eşi ev temizliği sırasında poşeti çöp zannederek dışarıdaki konteynere attı. Olayın ardından altınların bulunması için polis ve Yıldırım Belediyesi temizlik ekipleri bölgede arama çalışması başlattı. Güvenlik kamerası kayıtları da incelemeye alındı.
“Bulunursa teslim edilmesini istiyoruz”
Mağdur vatandaş Sedair Kurnaz, yaptığı açıklamada altınların akıbetinin bilinmediğini belirterek, “Çöp toplama aracı mı aldı, yoksa başka biri mi buldu bilmiyoruz. Bulanların teslim etmesini istiyoruz” dedi.
Olayla ilgili soruşturma ve arama çalışmaları sürüyor.





