1500 çocuğa kamp eğitimi

DSİ'de voleybol bir başka
DSİ'de voleybol bir başka
İçeriği Görüntüle

Eskişehirli Basketbol Antrenörü Umut Taş yaptığı organizasyonlarla ses getiriyor. Türkiyenin birçok ilinden gelen kulüplere kamp programı hazırlayan Antrenör Umut Taş, "2026 Yaz Kampımız tüm hızıyla devam ediyor. Yaklaşık 1500 çocuğun katıldığı kampta çocuklar havuz, deniz, hazırlık maçları, aktivitasyon, tekne turu ile hem spor yapıyorlar, hem maç yapıyorlar, hem de Bodrum'un güzelliğini yaşıyorlar" dedi.

Whatsapp Image 2026 07 06 At 14.39.14

Akademik bir gelişim süreci

Umut Taş, "Bu kamp programı, katılımcıların fiziksel kapasitelerini geliştirmeyi, spor disiplini kazanmalarını sağlamayı ve branşlarına özgü teknik becerilerini profesyonel bir ortamda pekiştirmeyi amaçlayan akademik bir spor gelişim sürecidir. Burada çocuklar hem arkadaşlık duygularını genişletiyorlar, hem eğleniyorlar yazın güzelliklerini yaşıyorlar" diye konuştu.

Whatsapp Image 2026 07 06 At 14.39.12 (1)

Her katılımcıya sertifka verilecek

Başarılı Antrenör Umut Taş, "Kampın sonunda her katılımcı için bireysel gelişim raporu hazırlanır. Bu rapor; teknik gelişim düzeyini, fiziksel ölçüm sonuçlarını ve antrenör gözlemlerini içerir. Bu süreç, sporcunun kamp sonrasında kendi başına yapacağı çalışmalarda bir yol haritası niteliğindedir. Her katılımcı ya madalya ve sertifika verilecek olup teknik analiz raporuda antrenörlerine teslim edeceğiz" şeklinde konuştu.

Muhabir: Akif FINDIK