Ziyarette Ataç’a Eylem Ertuğ Ertuğrul, Namık Tan, Talat Yalaz ve Tevfik Yıldırım eşlik etti.
PAZARDA YOĞUNLUK VE SORUNLAR DİKKAT ÇEKTİ
Pazaryerinde esnafı tek tek gezen Başkan Ataç, “hayırlı satışlar” dileyerek vatandaşların ve esnafın taleplerini dinledi. Ziyaret sırasında vatandaşların yoğun ilgisi dikkat çekti.
Vatandaşlar artan fiyatlardan, esnaf ise yükselen maliyetler ve nakliye giderlerinden şikâyet etti.
“HALKIN GERÇEK GÜNDEMİ PAZARDA”
Ekonomik koşullara dikkat çeken Ataç, pazar yerlerinin toplumun gerçek gündemini yansıttığını belirterek şu ifadeleri kullandı:
“Vatandaşımız fiyatlardan, esnafımız ise artan maliyetlerden şikâyet ediyor. İnsanlarımızın geçim sıkıntısını da pazarcı esnafının mücadelesini de yakından görüyoruz.”
“HALKIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Vatandaşlarla sürekli temas halinde olacaklarını belirten Ataç, halkın sofrasına uygun fiyatlı ürün ulaşmasının önemine vurgu yaptı.
CHP heyeti üyeleri de vatandaşın sorunlarını Meclis’e taşıyacaklarını ifade ederek ziyaretin sonunda esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.



