Yükümlülere kan bağışının önemi anlatıldı
Yükümlülere kan bağışının önemi anlatıldı
İçeriği Görüntüle

Konuyla ilgili açıklama yapan Eskişehir Sucular Odası Başkanı Hayrettin Nam, "Gençlerimizin sınavlarını en uygun ve en sakin ortamda tamamlayabilmeleri hepimizin ortak sorumluluğudur" diyerek esnaf olarak üzerlerine düşeni yaptıklarını belirtti.
​Hayrettin Nam, sınav günleri olan cumartesi ve pazar günlerinde saat 09.00 ile 13.00 arasında Kalabak su satışlarına ara verme kararı aldıklarını ifade ederek, "Bu saatlerin ardından satışlarımız normal şekilde devam edecektir. Saat 13.00'ten sonra su sakalarımız vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla çalışmalarını sürdürecektir. Uygulama yalnızca Kalabak su satış araçlarını kapsamaktadır" dedi.
​Vatandaşların mağduriyet yaşamaması için planlamalarını buna göre yapmalarını isteyen Oda Başkanı Nam, "Hafta sonu Kalabak su satın almak isteyen vatandaşlarımızın bu durumu göz önünde bulundurmalarını rica ediyoruz. Vatandaşlarımız ihtiyaçlarını sınav saatlerinden önce temin edebilir ya da satışların yeniden başlayacağı 13.00 sonrasını tercih edebilirler" ifadelerini kullandı.
​Eskişehir Sucular Odası olarak geleceğimiz olan gençlerin bu önemli sınavda dikkatlerinin dağılmaması için hareket ettiklerini vurgulayan Nam, sınava girecek tüm adaylara başarılar dileyerek emeklerinin karşılığını almalarını temenni etti.

Muhabir: Esra Kahya