Eskişehirli aktardan haşerelere karşı doğal kalkan: Öldürmeyen bitkisel formüller
Eskişehirli aktardan haşerelere karşı doğal kalkan: Öldürmeyen bitkisel formüller
İçeriği Görüntüle

Mevcut hızlı tren seferlerinde yer bulmanın zorlaştığını ifade eden Ölce, özellikle yoğun dönemlerde vatandaşların bilet bulmakta güçlük çektiğini belirterek sefer sayılarının artırılması gerektiğini savundu.

Eskişehir-Bursa hızlı tren hattının yıllardır tamamlanamadığını vurgulayan Ölce, projenin ilk olarak 2012 yılında duyurulduğunu hatırlattı. Farklı tarihler verilmesine rağmen hattın halen hizmete açılmadığını söyleyen Ölce, Eskişehirlilerin artık açıklanan tarihlerden çok tamamlanan projeleri görmek istediğini ifade etti.

İzmir bağlantısına ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Ölce, Eskişehir’in Afyonkarahisar, Uşak ve Manisa üzerinden İzmir’e uzanan hızlı tren güzergâhıyla daha güçlü şekilde entegre edilmesi gerektiğini dile getirdi.

Antalya hızlı tren hattının da vatandaşların en fazla beklediği projelerden biri olduğunu kaydeden Ölce, yıllardır gündemde olan hattın bir an önce tamamlanmasını temenni ettiklerini söyledi.

Açıklamasında havayolu ulaşımına da değinen Ölce, haziran, temmuz, ağustos ve eylül aylarında Eskişehir’den İzmir ve Antalya’ya direkt uçak seferlerinin düzenlenmesi gerektiğini belirtti. Eskişehir Teknik Üniversitesi Hasan Polatkan Havalimanı’nın mevcut potansiyelinin altında kullanıldığını savunan Ölce, bu konuda hazırladıkları projeleri seçim sürecine yaklaşırken kamuoyuyla paylaşacaklarını ifade etti.

Anahtar Parti olarak vatandaşların taleplerini gündeme taşımaya devam edeceklerini belirten Ölce, Eskişehir’in ihtiyaç duyduğu yatırımların ve projelerin takipçisi olacaklarını söyledi.

Muhabir: Gamze Uysal